DIN- ÉS SZABVÁNYELEMEK
(Fém kötőelemek)


A Berner mintegy 10.000 terméket tartalmazó, kiforrott termékpalettájával a faipari szakterület kompetens partnere a szabvány- és kötőelemek terén is. A program menetes csavarok, lemez és fúrócsavarok, anyák, biztosítóelemek, alátétek, gyűrűk, popszegecsek széles termékskáláját öleli fel.

"Easy drive" forgácslapcsavar
Cégünk a fa- és forgácslapcsavarok tekintetében különösen átfogó és innovatív termékpalettát kínál. A BERNER fejlesztésü "easy drive" forgácslapcsavarok a hagyományos csavarokhoz képest jelentős előnyökkel rendelkeznek:

  • 40 %-kal gyorsabb behajtás a magasabb menetéleknek köszönhetően.
  • Csökkentett csavarmag és újszerü csúszófelület.
  • Agresszív rögzítés a különleges menetgeometriának köszönhetően.
  • Hosszabb akkuélettartam a munka során érvényesülő energiamegtakarításnak köszönhetően.
  • A Berner "easy drive" forgácslapcsavarok illeszkednek az asztalosok igényeihez és a legkülönbözőbb méretekben állnak az ügyfeleink rendelkezésére.

"Easy top" forgácslapcsavar
További fejlesztések mutatkoznak meg az "Easy top" elnevezésű, fúróheggyel ellátott forgácslapcsavarokban. A fúróhegynek köszönhetően csökken a behajtáshoz szükséges erő és a csavar a rétegelt faanyagból sem szakad ki. A fúróhegy miatt a beszakadások kialakulása a lapokon szinte lehetetlen. Az időigényes előfúrásra ezáltal nincs szükség. A Berner a kültéri munkákhoz az "Easy top" által egy olyan nemesacél csavart kínál, amely - a már fent említett előnyök mellett - 60%-kal nagyobb törési nyomatékkal rendelkezik, mint a hagyományos A2-es forgácslapcsavarok. A Berner program a szakszerű belsőépítészeti munkálatok megkönnyítésére, speciálisan az asztalosok számára távtartó- és beállítócsavarokat is tartalmaz. Az ajtó- és ablakmontázsban alkalmazott, a gyakorlat által igazolt megoldásokat szintén megtaláljuk a Berner-nél. A masszív és a felhasználó számára könnyen kezelhető csomagolás a Berner DIN- és szabványelem-programjának standard része. A Berner Bera Modul polcrendszerrel kiegészítve, minden műhely számára megfelelő tárolási megoldást kínálunk.