DÜBELTECHNIKA


A dübeltechnikában megtalálható széleskörű termékpalettánknak köszönhetően minden, az építőiparban használatos építőanyaghoz a megfelelő rögzítési megoldást kínáljuk. Az egymáshoz rögzítendő anyagok különbségei különböző igényeket támasztanak a dübelek és lehorgonyzó ékek felé is.

CLASSICfix - Biztos tartás tömör építőanyagokban:
Tömör építőanyagokhoz kiválón alkalmas a Berner Classicfix. Domborított bordás profiljának köszönhetően súrlódással záró és részben formazáró rögzítést biztosít és igazodik a kisebb egyenletlenségekhez.

UNIVERSALfix - az ideális dübel tömör, üreges és lemezes építőanyagokhoz:
A Berner Universalfix univerzálisan alkalmazható tömör, üreges és lemezes építőanyagokhoz is. Könnyen és biztosan beköt minden üreges és tömör építőanyagba.

SPEEDdrill - Gyors rögzítés előfúrás nélkül:
A Berner Speeddrill a megfelelő dübel gipszkarton szerelésére. Egy lépésben beépíthető, előfúrás nélkül, ezáltal értékes idő spórolható meg.

HOLLOWFRAMEfix - speciális dübel üreges építőanyagokhoz:
Lyukacsos illetve üreges téglához/kőhöz keres speciális dübelt? Akkor a Berner Hollowframefix az ideális megoldás az Ön számára. Megbízható tartást biztosít, mivel a dübel hosszú befeszülő része több üregkamrában rögzül. Az egymást követő szárnyak pedig nagyfokú biztonságot nyújtanak elfordulás ellen.

FLASHfix - Néhány kalapácsütéssel időt takarít meg:
Alacsony munkaráfordítás és időtakarékos szerelés a szögezési elvnek és az átmenő szerelési formának köszönhetően. A dübel fejformája illeszkedik a csavarhoz, ezért a csavar szintben helyezkedik el. Nagyfokú szerelési biztonság, mivel a beépített beütésbiztosítás megakadályozza, hogy a dübel idő előtt megszoruljon.