TETŐABLAK KIEGÉSZÍTŐK

Belső vászon roló


A belső roló védelmet nyújt a napsugárzás káros hatásaival
szemben,és mérsékelten védi a tetőteret a felmelegedéstől. Külön vásárolható meg, és utólag könnyen felszerelhető. A fogadó szerelvények és a beépítési útmutató a csomagolásban találhatók. Magasan beépített ablakok esetén az árnyékolók kézi távnyitóval működtethetők.


Fényzáró roló thermostop bevonattal


Ezüst színű, külső hővisszaverő bevonata nyáron véd a melegtől, télen energiát takarít meg. Alumíniumkeretes kialakítás az esztétikus megjelenésért, és a fokozott fényzárásért.Külön vásárolható meg, és utólag könnyen felszerelhető. A fogadó szerelvények és a beépítési útmutató a csomagolásban találhatók. Magasan beépített ablakok esetén az árnyékolók kézi távnyitóval működtethetők.


Külső hővédő roló


A külső roló védi a tetőteret a túlzott felmelegedéstől. Anyaga UV- és időjárásálló sötétszürke poliészter háló. Külön vásárolható meg, és utólag könnyen felszerelhető.
A fogadó szerelvények az ablakra gyárilag felszereltek. Magasan beépített ablakok esetén az árnyékolók kézi távnyitóval működtethetők.


Reluxa


A reluxa szabályozza a tetőtérbe bejutott fény mennyiségét és irányát. Külön vásárolható meg, és utólag könnyen felszerelhető. A fogadó szerelvények és a beépítési útmutató a csomagolásban találhatók.


Szúnyogháló


A szúnyogháló a belső falfelületre szerelhető. A méret kiválasztásakor ismernünk kell az ablak méretét és az ablakkáva kialakítását. Részletes tájékoztatással vevőszolgálatunk áll rendelkezésre.


Távnyitók


Nem áll meg a világ, ha az ablakát túl magasan lehet csak beépíteni, hiszen a SCHINDLER kézi vagy elektromos működtetésű távnyitói megoldják ezt a problémát. Használatukkal bármilyen magasan elhelyezett ablakot is kényelmesen tud kezelni. Az elektromos távnyitóink egy, vagy két, tetszőleges magasságban beépített ablak nyitását biztosítják.


Elektromos távnyitók


TMO 200 Elektromos motor
TKA 100 Működtető kapcsoló
TRM 005 Hálózati adapter egy,
TRM 012 illetve két sorolt
beépített ablakhoz


Távnyitó rúd


A távnyitó rúd a magasan beépített ablakok kézi nyitására szolgál. A rúd másik végén lévő adapter segítségével nemcsak az ablak, hanem az árnyékolók kézi mozgatását is végezhetjük.


Tetőkibuvók


TMO 200 Elektromos motor
TKA 100 Működtető kapcsoló
TRM 005 Hálózati adapter egy,
TRM 012 illetve két sorolt
beépített ablakhoz

A tetőkibúvó beépítetlen padlásterek megvilágítására, szellőztetésére alkalmas, illetve a tetőre való kijutást biztosítja. A TKH típus bármelyik tetőhéjazathoz alkalmazható. Üvegezése 6 mm-es síküveg. Mérete 48x70 cm. Az alsó elem 1 mm-es hullámosított ólomköténnyel készül.