URSA ÜVEGGYAPOT

Szigetelőanyagok műszaki, épületgépészeti szigetelésekhez.

Felhasználási irányelvek:
URSA GLASSWOOL
Üveggyapot szigetelőanyagok az energiatakarékos hővédelemhez és hangszigeteléshez a magasépítésben.
URSA XPS
Extrudált polisztirol keményhab hőszigetelés nedves környezetben és nagy nyomószilárdságú felhasználáshoz.
URSATECH
Szigetelőanyagok a hatékony műszaki, épületgépészeti szigeteléshez.

URSA üveggyapot szigetelőanyagok
Az épület-és üzemtechnológiai berendezésekhez felhasznált szigetelőanyagoknak egyaránt biztonságosaknak, megbízhatóaknak és hatékonyaknak kell lenniük.
Az URSA üveggyapot szigetelőanyagok a legjobb választást jelentik a profik számára. A mindenkori beépítési előírásoknak megfelelő termékeket ajánlunk, amelyek megbízhatóan teljesítik feladataikat. Az URSA szigetelőanyagok, amelyeket a műszaki szigetelésekhez alkalmaznak nem éghetőek és nem járulnak hozzá a tűzterhelés növekedéséhez. Az URSA kielégíti a megelőző jellegű tűzvédelem fokozott követelményeit.
Az URSA hosszú távon biztonságosan szigetel az energiaveszteséggel szemben, és ismert előnyökkel rendelkezik a berendezések környezetére és a gazdaságosságára vonatkozóan. A megengedhetetlen hőmérsékletváltozások és hangátvitelek hasonlóképpen megbízhatóan csökkenthetők. Az URSA termékekkel történő szigetelés aktívabb környezetvédelmet jelent. Mi komolyan vesszük a szigetelt berendezések feldolgozóinak és alkalmazóinak egészsége iránt érzett felelősségünket. Az URSA üveggyapot szigetelőanyagok el vannak látva a RAL-Minőségi jelzéssel. Ennél fogva ezek a termékek egészségre ártalmatlanok. Az URSA üveggyapot szigetelőanyagok pótlólagos jellegű munkavédelmi intézkedések nélkül beépíthetőek.

Megnevezés Mennyiség Kiszerelés
URSA LHF-2/100 9 m2 csomag
URSA LHF-2/50 18 m2 csomag
URSA ELF-100 9 m2 csomag
URSA ELF-50 18 m2 csomag